Wil jij in Slochteren iets unieks initiëren? Kies er dan voor om een mobiele smoothiebar te huren op jouw locatie! Verras je bezoekers, bezoek of collega’s eens met een aangenaam, heilzaam én schoon drankje! Het is zeer ongecompliceerd om een mobiele smoothiebar te huren.collectief met jouw sparren we over de mogelijkheden en kiezen we het beste model voor jouw festiviteit, beurs of happening in Slochteren. Op een leuke en entertainende methode zorgen wij dat jouw gasten hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een zeer unieke methode. Doordat onze gastvrije bartenders de smoothies voor de ogen van jouw gasten klaarmaken, trekt het onmiddellijk veel bekijks.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Slochteren

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Slochteren, wij hebben steevast een smoothiebar die uitstekend aansluit op jouw wensen. Hoe dat kan? Onze barmeubels zijn namelijk zeer divers en we hebben een assortiment van meer dan 20 verschillende smoothiebars. Op die manier weet je dus zeker dat er een bar is die absoluut niet zal mistaan op jouw festival in Slochteren. Indien je zelf al een bar beschikbaar hebt, dan kunnen wij hier ook prima mee werken.
In overleg bepalen we collectief welke smoothies er op het menu komen. Vervolgens prepareren onze bartenders met hartstocht en toewijding de kleurrijke en gezonde drankjes voor alle aanwezigen. Om zo weinig mogelijk voedingstoffen te verliezen, werken wij alleen met verse ingredienten. Waarom zou je in Slochteren een smoothiebar huren en niet bij onze concurrenten?? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • onophoudelijk bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Slochteren
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


In Slochteren meteen een smoothiebar huren?

Ben je benieuwd naar wat we voor jouw evenement kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Slochteren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. hierna zul je binnen 24 uur een offerte op maat van ons toegestuurd krijgen.Bij ons ben je verzekerd van de beste prijs/kwaliteitsverhouding en onze toewijding voor smoothies proef je terug.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen