[rank_math_breadcrumb]

Wil jij in Smallingerland iets unieks regelen? Kies er dan voor om een mobiele smoothiebar te huren op jouw locatie! Verras je bezoekers, gasten of collega’s eens met een reuzelekker, vitaal én aantrekkelijk drankje! Het is zeer simpel om een mobiele smoothiebar te huren. Vertel ons jouw wensen en collectief gaan we op zoek naar een juiste bar voor jouw festiviteit, beurs of evenement in Smallingerland. Wij zorgen dat je bezoek hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een gezellige en leuke wijze. Omdat onze barkeepers on the spot bezig zijn met de heerlijke smoothies, zal het op uw festiviteit zeer gewild zijn.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Smallingerland

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Smallingerland, wij hebben doorlopend een smoothiebar die geheel aansluit op jouw wensen. Waarom dit doorlopend zo is? Omdat wij beschikken over ruim twintig verschillende barmeubels in diverse groottes en stijlen. Op die wijze weet je dus zeker dat er een bar is die absoluut niet zal mistaan op jouw festiviteit in Smallingerland. En beschik je zelf al over een bar, dan kunnen wij onze blenders ook daar op installeren.
Graag overleggen we gezamenlijk met jou welke smoothies we aan de bezoek serveren. nadien. Om zo weinig mogelijk voedingstoffen te verliezen, werken wij alleen met verse ingredienten. Waarom zou je in Smallingerland een smoothiebar huren en niet bij onze concurrenten?? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • onophoudelijk bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Smallingerland
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


In Smallingerland onmiddellijk een smoothiebar huren?

Ben je nieuwsgierig naar wat we voor jouw gebeurtenis kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Smallingerland? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. nadien zul je binnen 24 uur een aanbod op maat van ons toegestuurd krijgen.Bij ons ben je verzekerd van de beste prijs/kwaliteitsverhouding en onze toewijding voor smoothies proef je terug.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen