[rank_math_breadcrumb]

Op zoek naar iets unieks voor jouw happening in Someren? Kies er dan voor om een mobiele smoothiebar te huren op jouw locatie! Verras je bezoekers, gasten of collega’s eens met een lekker, heilzaam én prachtig drankje! makkelijk} om een mobiele smoothiebar te huren.gezamenlijk met jouw sparren we over de mogelijkheden en selecteren we het beste model voor jouw festijn, beurs of evenement in Someren. Wij zorgen dat je bezoek hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een gezellige en leuke manier. Omdat onze barkeepers on the spot bezig zijn met de heerlijke smoothies, zullen veel lieden even halthouden om te kijken.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Someren

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Someren, wij hebben onophoudelijk een smoothiebar die perfect aansluit op jouw wensen. Waarom is dit zo? Onze barmeubels zijn namelijk zeer divers en we hebben een assortiment van meer dan 20 verschillende smoothiebars. Op die manier weet je dus zeker dat er een bar is die absoluut niet zal mistaan op jouw festiviteit in Someren. Indien je zelf al een bar beschikbaar hebt, dan kunnen wij hier ook prima mee werken.
Graag overleggen we gezamenlijk met jou welke smoothies we aan de bezoek serveren. Vervolgens bereiden onze bartenders met overgave en liefde de kleurrijke en gezonde drankjes voor alle aanwezigen. Om zo weinig mogelijk voedingstoffen te verliezen, werken wij alleen met verse ingredienten. Maar waarom een smoothiebar in Someren bij ons huren in plaats van ergens anders? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • steevast bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Someren
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


Direct een smoothiebar huren in Someren?

Ben je benieuwd naar wat we voor jouw belevenis kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Someren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zenden je dan binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel op maat.Bij ons ben je verzekerd van de beste prijs/kwaliteitsverhouding en onze liefde voor smoothies proef je terug.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen