Heb jij een belevenis in Son en Breugel en wil je ook iets unieks hebben? Een mobiele smoothiebar is dan totaal wat voor jou! Verras je bezoekers, gasten of collega’s eens met een aangenaam, gezond én mooi drankje! ongecompliceerd.gezamenlijk met jouw sparren we over de kansen en kiezen we het beste model voor jouw party, beurs of happening in Son en Breugel. Wij zorgen dat je bezoek hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een gezellige en leuke manier. Doordat onze gastvrije bartenders de smoothies voor de ogen van jouw bezoek klaarmaken, trekt het gelijk veel bekijks.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Son en Breugel

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Son en Breugel, onze mobiele smoothiebars zullen steevast een uitstekend match met uw feest zijn. Waarom is dit zo? Omdat wij beschikken over ruim twintig verschillende barmeubels in diverse groottes en stijlen. Zo weet je zeker dat je de bar krijgt die precies goed is voor jouw belevenis. Indien je zelf al een bar beschikbaar hebt, dan kunnen wij hier ook prima mee werken.
Graag overleggen we samen met jou welke smoothies we aan de bezoek serveren. Daarna maken onze barkeepers met veel werklust en overgave heerlijke smoothies vol vitamine en mineralen voor alle bezoek in Son en Breugel. Wij werken met verse ingrediënten zodat er zo min mogelijk voedingsstoffen verloren gaan. Maar waarom een smoothiebar in Son en Breugel bij ons huren in plaats van ergens anders? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • onophoudelijk bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Son en Breugel
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


In Son en Breugel direct een smoothiebar huren?

Ben je nieuwsgierig naar wat we voor jouw happening kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Son en Breugel? Vraag dan een aanbod aan. nadien zul je binnen 24 uur een aanbod op maat van ons toegestuurd krijgen.Bij ons ben je verzekerd van de beste prijs/kwaliteitsverhouding en onze toewijding voor smoothies proef je terug.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen