Wil jij in Spijkenisse iets unieks regelen? Kies er dan voor om een mobiele smoothiebar te huren op jouw plaats! Verras je bezoekers, gasten of collega’s eens met een smakelijk, heilzaam én schoon drankje! makkelijk} om een mobiele smoothiebar te huren. Graag komen we erachter wat jouw wensen en eisen zijn en daarna gaan we bekijken wat het meest geschikt is voor jouw festiviteit, beurs of happening in Spijkenisse. Op een leuke en entertainende methode zorgen wij dat jouw bezoek hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een zeer unieke wijze. Omdat onze barkeepers on the spot bezig zijn met de heerlijke smoothies, trekt het direct veel bekijks.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Spijkenisse

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Spijkenisse, onze mobiele smoothiebars zullen steevast een geheel match met uw feest zijn. Waarom is dit zo? Dit komt omdat wij zeer veel verschillende barren hebben.. Op die wijze weet je dus zeker dat er een bar is die absoluut niet zal mistaan op jouw feest in Spijkenisse. En beschik je zelf al over een bar, dan kunnen wij onze blenders ook daar op installeren.
In overleg bepalen we gezamenlijk welke smoothies er op het menu komen. aansluitend maken onze barkeepers met veel werklust en hartstocht heerlijke smoothies vol vitamine en mineralen voor alle gasten in Spijkenisse. Om zo weinig mogelijk voedingstoffen te verliezen, werken wij alleen met verse ingredienten. Maar waarom een smoothiebar in Spijkenisse bij ons huren in plaats van ergens anders? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • doorlopend bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Spijkenisse
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


In Spijkenisse direct een smoothiebar huren?

Ben je nieuwsgierig naar wat we voor jouw belevenis kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Spijkenisse? Vraag dan een offerte aan. daarna zul je binnen 24 uur een offerte op maat van ons toegestuurd krijgen.We waarborgen een supergaaf feest en gasten die nog lang zullen napraten over de geweldige smoothies.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen