[rank_math_breadcrumb]

Op zoek naar iets unieks voor jouw evenement in Staphorst? Het zou dan een klasse idee zijn om een mobiele smoothiebar voor jouw feest in te huren! Verras je bezoekers, bezoek of collega’s eens met een reuzelekker, heilzaam én aantrekkelijk drankje! Het huren van een mobiele smoothiebar is zeer simpel.gezamenlijk met jouw sparren we over de mogelijkheden en kiezen we het beste model voor jouw festijn, beurs of gebeurtenis in Staphorst. Op een leuke en entertainende manier zorgen wij dat jouw gasten hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een zeer unieke methode. Doordat onze gastvrije bartenders de smoothies voor de ogen van jouw gasten klaarmaken, trekt het gelijk veel bekijks.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Staphorst

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Staphorst, onze mobiele smoothiebars zullen doorlopend een volledig match met uw festival zijn. Hoe dat kan? Onze barmeubels zijn namelijk zeer divers en we hebben een assortiment van meer dan 20 verschillende smoothiebars. Je weet daarom dat je doorlopend een goede aansluitende bar krijgt die prima is voor jouw belevenis. Indien je zelf al een bar beschikbaar hebt, dan kunnen wij hier ook prima mee werken.
Graag overleggen we samen met jou welke smoothies we aan de gasten serveren. Vervolgens bereiden onze bartenders met drift en liefde de kleurrijke en gezonde drankjes voor alle aanwezigen. Wij werken met verse ingrediënten zodat er zo min mogelijk voedingsstoffen verloren gaan. Maar waarom een smoothiebar in Staphorst bij ons huren in plaats van ergens anders? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • steevast bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Staphorst
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


Meteen een smoothiebar huren in Staphorst?

Ben je nieuwsgierig naar wat we voor jouw evenement kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Staphorst? Vraag dan een offerte aan. Wij zenden je dan binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel op maat.Bij ons ben je verzekerd van de beste prijs/kwaliteitsverhouding en onze liefde voor smoothies proef je terug.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen