[rank_math_breadcrumb]

Heb jij een evenement in Stede Broec en wil je ook iets unieks hebben? Het zou dan een klasse idee zijn om een mobiele smoothiebar voor jouw partij in te huren! Verras je bezoekers, bezoek of collega’s eens met een aangenaam, gezond én fraai drankje! Het is zeer eenvoudig om een mobiele smoothiebar te huren.gezamenlijk met jouw sparren we over de mogelijkheden en kiezen we het beste concept voor jouw festijn, beurs of gebeurtenis in Stede Broec. Op een leuke en entertainende methode zorgen wij dat jouw gasten hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een zeer unieke methode. Omdat onze barkeepers on the spot bezig zijn met de heerlijke smoothies, zullen veel publiek even stoppen om te kijken.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Stede Broec

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Stede Broec, onze mobiele smoothiebars zullen altijd een perfect match met uw festiviteit zijn. Waarom is dit zo? Omdat wij beschikken over ruim twintig verschillende barmeubels in diverse groottes en stijlen. Op die methode weet je dus zeker dat er een bar is die absoluut niet zal mistaan op jouw festiviteit in Stede Broec. Onze bartenders kunnen ook prima werken op een bar die u zelf al ter beschikking heeft. Dat is geen probleem.
In overleg bepalen we gezamenlijk welke smoothies er op het menu komen. nadien. Om zo weinig mogelijk voedingstoffen te verliezen, werken wij alleen met verse ingredienten. Waarom zou je in Stede Broec een smoothiebar huren en niet bij onze concurrenten?? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • doorlopend bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Stede Broec
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


In Stede Broec direct een smoothiebar huren?

Ben je nieuwsgierig naar wat we voor jouw happening kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Stede Broec? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zenden je dan binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel op maat.We verzekeren een supergaaf festiviteit en bezoek die nog lang zullen napraten over de geweldige smoothies.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen