[rank_math_breadcrumb]

Wil jij in Steenbergen iets unieks initiëren? Een mobiele smoothiebar is dan totaal wat voor jou! Verras je bezoekers, bezoek of collega’s eens met een aangenaam, vitaal én goed drankje! ongekunsteld.collectief met jouw sparren we over de mogelijkheden en selecteren we het beste model voor jouw partij, beurs of evenement in Steenbergen. Op een leuke en entertainende wijze zorgen wij dat jouw bezoek hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een zeer unieke wijze. Omdat onze barkeepers on the spot bezig zijn met de heerlijke smoothies, trekt het direct veel bekijks.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Steenbergen

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Steenbergen, onze mobiele smoothiebars zullen permanent een uitstekend match met uw partij zijn. Waarom is dit zo? Dit komt omdat wij zeer veel verschillende barren hebben.. Je weet daarom dat je onophoudelijk een goede aansluitende bar krijgt die uitstekend is voor jouw gebeurtenis. Onze bartenders kunnen ook prima werken op een bar die u zelf al ter beschikking heeft. Dat is geen probleem.
In overleg bepalen we collectief welke smoothies er op het menu komen. later maken onze barkeepers met veel energie en overgave lekkere smoothies vol vitamine en mineralen voor alle gasten in Steenbergen. Om zo weinig mogelijk voedingstoffen te verliezen, werken wij alleen met verse ingredienten. Maar waarom een smoothiebar in Steenbergen bij ons huren in plaats van ergens anders? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • onophoudelijk bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Steenbergen
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


Direct een smoothiebar huren in Steenbergen?

Ben je benieuwd naar wat we voor jouw happening kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Steenbergen? Vraag dan een offerte aan. Wij sturen je dan binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel op maat.Bij ons ben je verzekerd van de beste prijs/kwaliteitsverhouding en onze belangstelling voor smoothies proef je terug.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen