[rank_math_breadcrumb]

Heb jij een happening in Stein en wil je ook iets unieks hebben? Het zou dan een klasse idee zijn om een mobiele smoothiebar voor jouw viering in te huren! Verras je bezoekers, gasten of collega’s eens met een aangenaam, gezond én goed drankje! simpel. Graag komen we erachter wat jouw wensen en eisen zijn en hierna gaan we bekijken wat het meest geschikt is voor jouw festival, beurs of gebeurtenis in Stein. Wij zorgen dat je gasten hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een gezellige en leuke wijze. Doordat onze gastvrije bartenders de smoothies voor de ogen van jouw gasten klaarmaken, zullen veel publiek komen kijken.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Stein

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Stein, wij hebben steevast een smoothiebar die volledig aansluit op jouw wensen. Waarom dit steevast zo is? Dit komt omdat wij zeer veel verschillende barren hebben.. Op die wijze weet je dus zeker dat er een bar is die absoluut niet zal mistaan op jouw festiviteit in Stein. Onze bartenders kunnen ook prima werken op een bar die u zelf al ter beschikking heeft. Dat is geen probleem.
Graag overleggen we gezamenlijk met jou welke smoothies we aan de gasten serveren. Vervolgens bereiden onze bartenders met hartstocht en liefde de kleurrijke en gezonde drankjes voor alle aanwezigen. Wij werken met verse ingrediënten zodat er zo min mogelijk voedingsstoffen verloren gaan. Waarom zou je in Stein een smoothiebar huren en niet bij onze concurrenten?? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • doorlopend bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Stein
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


Onmiddellijk een smoothiebar huren in Stein?

Ben je benieuwd naar wat we voor jouw belevenis kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Stein? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zenden je dan binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel op maat.Bij ons ben je verzekerd van de beste prijs/kwaliteitsverhouding en onze liefde voor smoothies proef je terug.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen