[rank_math_breadcrumb]

Op zoek naar iets unieks voor jouw gebeurtenis in Tholen? Het zou dan een klasse idee zijn om een mobiele smoothiebar voor jouw feestelijkheid in te huren! Verras je bezoekers, gasten of collega’s eens met een smakelijk, gezond én prachtig drankje! Het is zeer {eenvoudig. Vertel ons jouw wensen en collectief gaan we op zoek naar een geschikte bar voor jouw partij, beurs of gebeurtenis in Tholen. Wij zorgen dat je gasten hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een gezellige en leuke methode. Omdat onze barkeepers on the spot bezig zijn met de heerlijke smoothies, trekt het direct veel bekijks.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Tholen

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Tholen, wij hebben altijd een smoothiebar die uitstekend aansluit op jouw wensen. Waarom dit altijd zo is? Omdat wij beschikken over ruim twintig verschillende barmeubels in diverse groottes en stijlen. Op die methode weet je dus zeker dat er een bar is die absoluut niet zal mistaan op jouw feest in Tholen. Onze bartenders kunnen ook prima werken op een bar die u zelf al ter beschikking heeft. Dat is geen probleem.
In overleg bepalen we collectief welke smoothies er op het menu komen. later maken onze barkeepers met veel wilskracht en overgave heerlijke smoothies vol vitamine en mineralen voor alle gasten in Tholen. Wij werken met verse ingrediënten zodat er zo min mogelijk voedingsstoffen verloren gaan. Maar waarom een smoothiebar in Tholen bij ons huren in plaats van ergens anders? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • onophoudelijk bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Tholen
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


In Tholen meteen een smoothiebar huren?

Ben je benieuwd naar wat we voor jouw belevenis kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Tholen? Vraag dan een aanbod aan. Wij zenden je dan binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel op maat.Bij ons ben je verzekerd van de beste prijs/kwaliteitsverhouding en onze genegenheid voor smoothies proef je terug.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen