[rank_math_breadcrumb]

Heb jij een belevenis in Tubbergen en wil je ook iets unieks hebben? Het zou dan een goed idee zijn om een mobiele smoothiebar voor jouw partij in te huren! Verras je bezoekers, bezoek of collega’s eens met een aangenaam, vitaal én schoon drankje! ongecompliceerd. Vertel ons jouw wensen en samen gaan we op zoek naar een juiste bar voor jouw feest, beurs of belevenis in Tubbergen. Op een leuke en entertainende wijze zorgen wij dat jouw bezoek hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een zeer unieke wijze. Doordat onze gastvrije bartenders de smoothies voor de ogen van jouw gasten klaarmaken, zal het op uw festiviteit zeer gewild zijn.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Tubbergen

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Tubbergen, wij hebben permanent een smoothiebar die perfect aansluit op jouw wensen. Hoe dat kan? Onze barmeubels zijn namelijk zeer divers en we hebben een assortiment van meer dan 20 verschillende smoothiebars. Je weet daarom dat je permanent een goede aansluitende bar krijgt die perfect is voor jouw evenement. En beschik je zelf al over een bar, dan kunnen wij onze blenders ook daar op installeren.
In overleg bepalen we samen welke smoothies er op het menu komen. naderhand maken onze barkeepers met veel daadkracht en hartstocht lekkere smoothies vol vitamine en mineralen voor alle gasten in Tubbergen. Om zo weinig mogelijk voedingstoffen te verliezen, werken wij alleen met verse ingredienten. Maar waarom een smoothiebar in Tubbergen bij ons huren in plaats van ergens anders? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • doorlopend bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Tubbergen
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


Meteen een smoothiebar huren in Tubbergen?

Ben je benieuwd naar wat we voor jouw belevenis kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Tubbergen? Vraag dan een offerte aan. aansluitend zul je binnen 24 uur een offerte op maat van ons toegestuurd krijgen.Bij ons ben je verzekerd van de beste prijs/kwaliteitsverhouding en onze liefde voor smoothies proef je terug.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen