Heb jij een gebeurtenis in Tytsjerksteradiel en wil je ook iets unieks hebben? Kies er dan voor om een mobiele smoothiebar te huren op jouw plaats! Verras je bezoekers, bezoek of collega’s eens met een lekker, gezond én schoon drankje! Het huren van een mobiele smoothiebar is zeer simpel. Vertel ons jouw wensen en gezamenlijk gaan we op zoek naar een juiste bar voor jouw festijn, beurs of manifestatie in Tytsjerksteradiel. Op een leuke en entertainende manier zorgen wij dat jouw bezoek hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een zeer unieke wijze. Doordat onze gastvrije bartenders de smoothies voor de ogen van jouw gasten klaarmaken, zal het op uw festiviteit zeer populair zijn.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Tytsjerksteradiel

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Tytsjerksteradiel, onze mobiele smoothiebars zullen onophoudelijk een prima match met uw festiviteit zijn. Waarom dit doorlopend zo is? Omdat wij beschikken over ruim twintig verschillende barmeubels in diverse groottes en stijlen. Op die methode weet je dus zeker dat er een bar is die absoluut niet zal mistaan op jouw festiviteit in Tytsjerksteradiel. En beschik je zelf al over een bar, dan kunnen wij onze blenders ook daar op installeren.
Graag overleggen we collectief met jou welke smoothies we aan de gasten serveren. nadien. Om zo weinig mogelijk voedingstoffen te verliezen, werken wij alleen met verse ingredienten. Waarom zou je in Tytsjerksteradiel een smoothiebar huren en niet bij onze concurrenten?? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • doorlopend bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Tytsjerksteradiel
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


In Tytsjerksteradiel onmiddellijk een smoothiebar huren?

Ben je nieuwsgierig naar wat we voor jouw gebeurtenis kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Tytsjerksteradiel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zenden je dan binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel op maat.We waarborgen een geweldig festiviteit en gasten die nog lang zullen napraten over de geweldige smoothies.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen