[rank_math_breadcrumb]

Op zoek naar iets unieks voor jouw gebeurtenis in Utrecht? Kies er dan voor om een mobiele smoothiebar te huren op jouw locatie! Verras je bezoekers, bezoek of collega’s eens met een aangenaam, gezond én schoon drankje! simpel. Graag komen we erachter wat jouw wensen en eisen zijn en later gaan we bekijken wat het meest passend is voor jouw feest, beurs of festival in Utrecht. Wij zorgen dat je gasten hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een gezellige en leuke wijze. Doordat onze gastvrije bartenders de smoothies voor de ogen van jouw gasten klaarmaken, zullen veel publiek komen kijken.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Utrecht

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Utrecht, onze mobiele smoothiebars zullen doorlopend een volledig match met uw festiviteit zijn. Waarom is dit zo? Onze barmeubels zijn namelijk zeer divers en we hebben een assortiment van meer dan 20 verschillende smoothiebars. Op die wijze weet je dus zeker dat er een bar is die absoluut niet zal mistaan op jouw festiviteit in Utrecht. En beschik je zelf al over een bar, dan kunnen wij onze blenders ook daar op installeren.
In overleg bepalen we collectief welke smoothies er op het menu komen. aansluitend maken onze barkeepers met veel energie en drift lekkere smoothies vol vitamine en mineralen voor alle gasten in Utrecht. Om zo weinig mogelijk voedingstoffen te verliezen, werken wij alleen met verse ingredienten. Maar waarom een smoothiebar in Utrecht bij ons huren in plaats van ergens anders? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • onophoudelijk bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Utrecht
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


In Utrecht onmiddellijk een smoothiebar huren?

Ben je benieuwd naar wat we voor jouw happening kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Utrecht? Vraag dan een aanbod aan. Wij zenden je dan binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel op maat.Bij ons ben je verzekerd van de beste prijs/kwaliteitsverhouding en onze liefde voor smoothies proef je terug.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen