Wil jij in Valkenburg aan de Geul iets unieks regelen? Kies er dan voor om een mobiele smoothiebar te huren op jouw locatie! Verras je bezoekers, gasten of collega’s eens met een aangenaam, heilzaam én mooi drankje! Het is zeer {eenvoudig.collectief met jouw sparren we over de mogelijkheden en selecteren we het beste model voor jouw partij, beurs of evenement in Valkenburg aan de Geul. Op een leuke en entertainende wijze zorgen wij dat jouw bezoek hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een zeer unieke wijze. Doordat onze gastvrije bartenders de smoothies voor de ogen van jouw gasten klaarmaken, zullen veel publiek komen kijken.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Valkenburg aan de Geul

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Valkenburg aan de Geul, wij hebben altijd een smoothiebar die prima aansluit op jouw wensen. Hoe dat kan? Onze barmeubels zijn namelijk zeer divers en we hebben een assortiment van meer dan 20 verschillende smoothiebars. Je weet daarom dat je altijd een goede aansluitende bar krijgt die prima is voor jouw evenement. En beschik je zelf al over een bar, dan kunnen wij onze blenders ook daar op installeren.
In overleg bepalen we collectief welke smoothies er op het menu komen. hierna. Om zo weinig mogelijk voedingstoffen te verliezen, werken wij alleen met verse ingredienten. Waarom zou je in Valkenburg aan de Geul een smoothiebar huren en niet bij onze concurrenten?? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • onophoudelijk bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Valkenburg aan de Geul
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


In Valkenburg aan de Geul onmiddellijk een smoothiebar huren?

Ben je benieuwd naar wat we voor jouw belevenis kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Valkenburg aan de Geul? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zenden je dan binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel op maat.Bij ons ben je verzekerd van de beste prijs/kwaliteitsverhouding en onze liefde voor smoothies proef je terug.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen