[rank_math_breadcrumb]

Wil jij in Voerendaal iets unieks initiëren? Het zou dan een goed idee zijn om een mobiele smoothiebar voor jouw partij in te huren! Verras je bezoekers, gasten of collega’s eens met een aangenaam, vitaal én schoon drankje! Een smoothiebar huren in Voerendaal is heel simpel. Graag komen we erachter wat jouw wensen en eisen zijn en nadien gaan we bekijken wat het meest passend is voor jouw feest, beurs of gebeurtenis in Voerendaal. Op een leuke en entertainende manier zorgen wij dat jouw bezoek hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een zeer unieke methode. Doordat onze gastvrije bartenders de smoothies voor de ogen van jouw bezoek klaarmaken, trekt het gelijk veel bekijks.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Voerendaal

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Voerendaal, onze mobiele smoothiebars zullen permanent een volledig match met uw partij zijn. Waarom is dit zo? Onze barmeubels zijn namelijk zeer divers en we hebben een assortiment van meer dan 20 verschillende smoothiebars. Op die wijze weet je dus zeker dat er een bar is die absoluut niet zal mistaan op jouw partij in Voerendaal. Indien je zelf al een bar beschikbaar hebt, dan kunnen wij hier ook prima mee werken.
In overleg bepalen we gezamenlijk welke smoothies er op het menu komen. Daarna maken onze barkeepers met veel daadkracht en passie heerlijke smoothies vol vitamine en mineralen voor alle bezoek in Voerendaal. Om zo weinig mogelijk voedingstoffen te verliezen, werken wij alleen met verse ingredienten. Waarom zou je in Voerendaal een smoothiebar huren en niet bij onze concurrenten?? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • onophoudelijk bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Voerendaal
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


Meteen een smoothiebar huren in Voerendaal?

Ben je nieuwsgierig naar wat we voor jouw gebeurtenis kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Voerendaal? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij sturen je dan binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel op maat.Bij ons ben je verzekerd van de beste prijs/kwaliteitsverhouding en onze liefde voor smoothies proef je terug.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen