Heb jij een evenement in Voorschoten en wil je ook iets unieks hebben? Kies er dan voor om een mobiele smoothiebar te huren op jouw plaats! Verras je bezoekers, gasten of collega’s eens met een aangenaam, heilzaam én goed drankje! makkelijk.collectief met jouw sparren we over de mogelijkheden en kiezen we het beste concept voor jouw partij, beurs of manifestatie in Voorschoten. Op een leuke en entertainende wijze zorgen wij dat jouw bezoek hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een zeer unieke wijze. Doordat onze gastvrije bartenders de smoothies voor de ogen van jouw bezoek klaarmaken, zullen veel mensen even stoppen om te kijken.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Voorschoten

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Voorschoten, onze mobiele smoothiebars zullen doorlopend een volledig match met uw feest zijn. Hoe dat kan? Omdat wij beschikken over ruim twintig verschillende barmeubels in diverse groottes en stijlen. Je weet daarom dat je onophoudelijk een goede aansluitende bar krijgt die geheel is voor jouw belevenis. Onze bartenders kunnen ook prima werken op een bar die u zelf al ter beschikking heeft. Dat is geen probleem.
In overleg bepalen we samen welke smoothies er op het menu komen. Vervolgens bereiden onze bartenders met drift en belangstelling de kleurrijke en gezonde drankjes voor alle aanwezigen. Om zo weinig mogelijk voedingstoffen te verliezen, werken wij alleen met verse ingredienten. Waarom zou je in Voorschoten een smoothiebar huren en niet bij onze concurrenten?? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • doorlopend bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Voorschoten
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


In Voorschoten onmiddellijk een smoothiebar huren?

Ben je benieuwd naar wat we voor jouw happening kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Voorschoten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zenden je dan binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel op maat.Bij ons ben je verzekerd van de beste prijs/kwaliteitsverhouding en onze belangstelling voor smoothies proef je terug.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen