Heb jij een happening in Waalwijk en wil je ook iets unieks hebben? Een mobiele smoothiebar is dan totaal wat voor jou! Verras je bezoekers, gasten of collega’s eens met een lekker, heilzaam én goed drankje! Een smoothiebar huren in Waalwijk is heel eenvoudig. Graag komen we erachter wat jouw wensen en eisen zijn en nadien gaan we zien wat het meest geschikt is voor jouw festijn, beurs of happening in Waalwijk. Wij zorgen dat je bezoek hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een gezellige en leuke wijze. Doordat onze gastvrije bartenders de smoothies voor de ogen van jouw bezoek klaarmaken, zullen veel publiek even halthouden om te kijken.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Waalwijk

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Waalwijk, onze mobiele smoothiebars zullen doorlopend een uitstekend match met uw festival zijn. Hoe dat kan? Onze barmeubels zijn namelijk zeer divers en we hebben een assortiment van meer dan 20 verschillende smoothiebars. Zo weet je zeker dat je de bar krijgt die precies goed is voor jouw happening. En beschik je zelf al over een bar, dan kunnen wij onze blenders ook daar op installeren.
In overleg bepalen we samen welke smoothies er op het menu komen. later maken onze barkeepers met veel wilskracht en overgave heerlijke smoothies vol vitamine en mineralen voor alle bezoek in Waalwijk. Om zo weinig mogelijk voedingstoffen te verliezen, werken wij alleen met verse ingredienten. Maar waarom een smoothiebar in Waalwijk bij ons huren in plaats van ergens anders? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • doorlopend bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Waalwijk
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


Direct een smoothiebar huren in Waalwijk?

Ben je nieuwsgierig naar wat we voor jouw belevenis kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Waalwijk? Vraag dan een offerte aan. Wij zenden je dan binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel op maat.We beloven een fantastisch festival en bezoek die nog lang zullen napraten over de geweldige smoothies.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen