Op zoek naar iets unieks voor jouw happening in West Maas en Waal? Een mobiele smoothiebar is dan helemaal wat voor jou! Verras je bezoekers, gasten of collega’s eens met een smakelijk, gezond én aantrekkelijk drankje! Het is zeer {eenvoudig. Graag komen we erachter wat jouw wensen en eisen zijn en vervolgens gaan we bekijken wat het meest passend is voor jouw party, beurs of happening in West Maas en Waal. Op een leuke en entertainende wijze zorgen wij dat jouw bezoek hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een zeer unieke wijze. Omdat onze barkeepers on the spot bezig zijn met de heerlijke smoothies, zullen veel lieden even halthouden om te kijken.

Een mobiele smoothiebar op locatie in West Maas en Waal

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in West Maas en Waal, onze mobiele smoothiebars zullen steevast een perfect match met uw festival zijn. Waarom is dit zo? Onze barmeubels zijn namelijk zeer divers en we hebben een assortiment van meer dan 20 verschillende smoothiebars. Zo weet je zeker dat je de bar krijgt die precies goed is voor jouw evenement. Onze bartenders kunnen ook prima werken op een bar die u zelf al ter beschikking heeft. Dat is geen probleem.
In overleg bepalen we collectief welke smoothies er op het menu komen. nadien. Wij werken met verse ingrediënten zodat er zo min mogelijk voedingsstoffen verloren gaan. Maar waarom een smoothiebar in West Maas en Waal bij ons huren in plaats van ergens anders? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • doorlopend bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar West Maas en Waal
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


Direct een smoothiebar huren in West Maas en Waal?

Ben je benieuwd naar wat we voor jouw evenement kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in West Maas en Waal? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. nadien zul je binnen 24 uur een offerte op maat van ons toegestuurd krijgen.Bij ons ben je verzekerd van de beste prijs/kwaliteitsverhouding en onze genegenheid voor smoothies proef je terug.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen