[rank_math_breadcrumb]

Op zoek naar iets unieks voor jouw belevenis in Westervoort? Kies er dan voor om een mobiele smoothiebar te huren op jouw locatie! Verras je bezoekers, bezoek of collega’s eens met een lekker, heilzaam én aantrekkelijk drankje! Een smoothiebar huren in Westervoort is heel simpel. Vertel ons jouw wensen en samen gaan we op zoek naar een geschikte bar voor jouw festijn, beurs of festival in Westervoort. Wij zorgen dat je bezoek hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een gezellige en leuke methode. Doordat onze gastvrije bartenders de smoothies voor de ogen van jouw bezoek klaarmaken, zullen veel mensen komen kijken.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Westervoort

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Westervoort, wij hebben doorlopend een smoothiebar die geheel aansluit op jouw wensen. Waarom is dit zo? Onze barmeubels zijn namelijk zeer divers en we hebben een assortiment van meer dan 20 verschillende smoothiebars. Op die methode weet je dus zeker dat er een bar is die absoluut niet zal mistaan op jouw festiviteit in Westervoort. Onze bartenders kunnen ook prima werken op een bar die u zelf al ter beschikking heeft. Dat is geen probleem.
In overleg bepalen we samen welke smoothies er op het menu komen. Vervolgens prepareren onze bartenders met hartstocht en genegenheid de kleurrijke en gezonde drankjes voor alle aanwezigen. Om zo weinig mogelijk voedingstoffen te verliezen, werken wij alleen met verse ingredienten. Waarom zou je in Westervoort een smoothiebar huren en niet bij onze concurrenten?? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • steevast bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Westervoort
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


In Westervoort onmiddellijk een smoothiebar huren?

Ben je benieuwd naar wat we voor jouw belevenis kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Westervoort? Vraag dan een aanbod aan. Wij sturen je dan binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel op maat.Bij ons ben je verzekerd van de beste prijs/kwaliteitsverhouding en onze genegenheid voor smoothies proef je terug.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen