[rank_math_breadcrumb]

Heb jij een happening in Westland en wil je ook iets unieks hebben? Het zou dan een klasse idee zijn om een mobiele smoothiebar voor jouw partij in te huren! Verras je bezoekers, gasten of collega’s eens met een reuzelekker, heilzaam én aantrekkelijk drankje! Het huren van een mobiele smoothiebar is zeer makkelijk. Graag komen we erachter wat jouw wensen en eisen zijn en hierna gaan we bekijken wat het meest handig is voor jouw party, beurs of evenement in Westland. Op een leuke en entertainende wijze zorgen wij dat jouw gasten hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een zeer unieke wijze. Omdat onze barkeepers on the spot bezig zijn met de heerlijke smoothies, zullen veel publiek even halthouden om te kijken.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Westland

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Westland, wij hebben steevast een smoothiebar die uitstekend aansluit op jouw wensen. Hoe dat kan? Omdat wij beschikken over ruim twintig verschillende barmeubels in diverse groottes en stijlen. Op die manier weet je dus zeker dat er een bar is die absoluut niet zal mistaan op jouw feest in Westland. Onze bartenders kunnen ook prima werken op een bar die u zelf al ter beschikking heeft. Dat is geen probleem.
Graag overleggen we gezamenlijk met jou welke smoothies we aan de gasten serveren. nadien. Wij werken met verse ingrediënten zodat er zo min mogelijk voedingsstoffen verloren gaan. Waarom zou je in Westland een smoothiebar huren en niet bij onze concurrenten?? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • permanent bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Westland
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


Direct een smoothiebar huren in Westland?

Ben je benieuwd naar wat we voor jouw gebeurtenis kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Westland? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. nadien zul je binnen 24 uur een offerte op maat van ons toegestuurd krijgen.We waarborgen een buitengewoon feest en gasten die nog lang zullen napraten over de geweldige smoothies.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen