[rank_math_breadcrumb]

Heb jij een evenement in Westvoorne en wil je ook iets unieks hebben? Het zou dan een klasse idee zijn om een mobiele smoothiebar voor jouw feestelijkheid in te huren! Verras je bezoekers, gasten of collega’s eens met een aangenaam, vitaal én goed drankje! Het is zeer makkelijk om een mobiele smoothiebar te huren. Graag komen we erachter wat jouw wensen en eisen zijn en nadien gaan we bekijken wat het meest passend is voor jouw festiviteit, beurs of gebeurtenis in Westvoorne. Wij zorgen dat je gasten hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een gezellige en leuke methode. Doordat onze gastvrije bartenders de smoothies voor de ogen van jouw gasten klaarmaken, zal het op uw festival zeer gewild zijn.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Westvoorne

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Westvoorne, onze mobiele smoothiebars zullen altijd een perfect match met uw festival zijn. Waarom is dit zo? Omdat wij beschikken over ruim twintig verschillende barmeubels in diverse groottes en stijlen. Je weet daarom dat je steevast een goede aansluitende bar krijgt die volledig is voor jouw happening. Onze bartenders kunnen ook prima werken op een bar die u zelf al ter beschikking heeft. Dat is geen probleem.
Graag overleggen we collectief met jou welke smoothies we aan de gasten serveren. nadien. Wij werken met verse ingrediënten zodat er zo min mogelijk voedingsstoffen verloren gaan. Waarom zou je in Westvoorne een smoothiebar huren en niet bij onze concurrenten?? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • permanent bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Westvoorne
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


Onmiddellijk een smoothiebar huren in Westvoorne?

Ben je benieuwd naar wat we voor jouw gebeurtenis kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Westvoorne? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zenden je dan binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel op maat.Bij ons ben je verzekerd van de beste prijs/kwaliteitsverhouding en onze genegenheid voor smoothies proef je terug.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen