[rank_math_breadcrumb]

Heb jij een happening in Wierden en wil je ook iets unieks hebben? Het zou dan een goed idee zijn om een mobiele smoothiebar voor jouw festival in te huren! Verras je bezoekers, gasten of collega’s eens met een lekker, vitaal én aantrekkelijk drankje! ongekunsteld. Vertel ons jouw wensen en gezamenlijk gaan we op zoek naar een juiste bar voor jouw festijn, beurs of manifestatie in Wierden. Wij zorgen dat je bezoek hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een gezellige en leuke manier. Doordat onze gastvrije bartenders de smoothies voor de ogen van jouw bezoek klaarmaken, trekt het onmiddellijk veel bekijks.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Wierden

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Wierden, wij hebben altijd een smoothiebar die uitstekend aansluit op jouw wensen. Waarom is dit zo? Onze barmeubels zijn namelijk zeer divers en we hebben een assortiment van meer dan 20 verschillende smoothiebars. Je weet daarom dat je altijd een goede aansluitende bar krijgt die uitstekend is voor jouw evenement. En beschik je zelf al over een bar, dan kunnen wij onze blenders ook daar op installeren.
In overleg bepalen we gezamenlijk welke smoothies er op het menu komen. Vervolgens bereiden onze bartenders met overgave en liefde de kleurrijke en gezonde drankjes voor alle aanwezigen. Om zo weinig mogelijk voedingstoffen te verliezen, werken wij alleen met verse ingredienten. Maar waarom een smoothiebar in Wierden bij ons huren in plaats van ergens anders? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • onophoudelijk bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Wierden
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


Onmiddellijk een smoothiebar huren in Wierden?

Ben je nieuwsgierig naar wat we voor jouw gebeurtenis kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Wierden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij sturen je dan binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel op maat.We waarborgen een super feest en bezoek die nog lang zullen napraten over de geweldige smoothies.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen