Op zoek naar iets unieks voor jouw belevenis in Zoetermeer? Het zou dan een goed idee zijn om een mobiele smoothiebar voor jouw festival in te huren! Verras je bezoekers, bezoek of collega’s eens met een lekker, heilzaam én aantrekkelijk drankje! makkelijk} om een mobiele smoothiebar te huren. Vertel ons jouw wensen en gezamenlijk gaan we op zoek naar een juiste bar voor jouw party, beurs of happening in Zoetermeer. Wij zorgen dat je bezoek hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een gezellige en leuke manier. Omdat onze barkeepers on the spot bezig zijn met de heerlijke smoothies, trekt het onmiddellijk veel bekijks.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Zoetermeer

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Zoetermeer, wij hebben doorlopend een smoothiebar die geheel aansluit op jouw wensen. Waarom is dit zo? Omdat wij beschikken over ruim twintig verschillende barmeubels in diverse groottes en stijlen. Zo weet je zeker dat je de bar krijgt die precies goed is voor jouw evenement. En beschik je zelf al over een bar, dan kunnen wij onze blenders ook daar op installeren.
Graag overleggen we samen met jou welke smoothies we aan de bezoek serveren. nadien maken onze barkeepers met veel energie en overgave lekkere smoothies vol vitamine en mineralen voor alle bezoek in Zoetermeer. Om zo weinig mogelijk voedingstoffen te verliezen, werken wij alleen met verse ingredienten. Waarom zou je in Zoetermeer een smoothiebar huren en niet bij onze concurrenten?? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • doorlopend bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Zoetermeer
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


In Zoetermeer onmiddellijk een smoothiebar huren?

Ben je nieuwsgierig naar wat we voor jouw evenement kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Zoetermeer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij sturen je dan binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel op maat.We verzekeren een geweldig festival en bezoek die nog lang zullen napraten over de geweldige smoothies.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen