[rank_math_breadcrumb]

Wil jij in Zuidhorn iets unieks initiëren? Het zou dan een goed idee zijn om een mobiele smoothiebar voor jouw partij in te huren! Verras je bezoekers, gasten of collega’s eens met een smakelijk, vitaal én goed drankje! Het huren van een mobiele smoothiebar is zeer practisch. Graag komen we erachter wat jouw wensen en eisen zijn en vervolgens gaan we zien wat het meest handig is voor jouw festijn, beurs of gebeurtenis in Zuidhorn. Wij zorgen dat je gasten hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een gezellige en leuke wijze. Omdat onze barkeepers on the spot bezig zijn met de heerlijke smoothies, trekt het gelijk veel bekijks.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Zuidhorn

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Zuidhorn, onze mobiele smoothiebars zullen steevast een volledig match met uw festival zijn. Waarom dit steevast zo is? Omdat wij beschikken over ruim twintig verschillende barmeubels in diverse groottes en stijlen. Zo weet je zeker dat je de bar krijgt die precies goed is voor jouw evenement. Indien je zelf al een bar beschikbaar hebt, dan kunnen wij hier ook prima mee werken.
In overleg bepalen we samen welke smoothies er op het menu komen. Vervolgens prepareren onze bartenders met drift en toewijding de kleurrijke en gezonde drankjes voor alle aanwezigen. Wij werken met verse ingrediënten zodat er zo min mogelijk voedingsstoffen verloren gaan. Waarom zou je in Zuidhorn een smoothiebar huren en niet bij onze concurrenten?? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • permanent bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Zuidhorn
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


Onmiddellijk een smoothiebar huren in Zuidhorn?

Ben je benieuwd naar wat we voor jouw evenement kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Zuidhorn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zenden je dan binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel op maat.We waarborgen een super festival en gasten die nog lang zullen napraten over de geweldige smoothies.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen