Heb jij een evenement in Zutphen en wil je ook iets unieks hebben? Een mobiele smoothiebar is dan helemaal wat voor jou! Verras je bezoekers, gasten of collega’s eens met een lekker, gezond én schoon drankje! Het is zeer eenvoudig om een mobiele smoothiebar te huren. Graag komen we erachter wat jouw wensen en eisen zijn en nadien gaan we bekijken wat het meest geschikt is voor jouw partij, beurs of festival in Zutphen. Wij zorgen dat je gasten hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een gezellige en leuke wijze. Doordat onze gastvrije bartenders de smoothies voor de ogen van jouw gasten klaarmaken, zal het op uw partij zeer gewild zijn.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Zutphen

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Zutphen, onze mobiele smoothiebars zullen steevast een volledig match met uw partij zijn. Hoe dat kan? Onze barmeubels zijn namelijk zeer divers en we hebben een assortiment van meer dan 20 verschillende smoothiebars. Zo weet je zeker dat je de bar krijgt die precies goed is voor jouw evenement. Indien je zelf al een bar beschikbaar hebt, dan kunnen wij hier ook prima mee werken.
In overleg bepalen we samen welke smoothies er op het menu komen. aansluitend maken onze barkeepers met veel daadkracht en hartstocht lekkere smoothies vol vitamine en mineralen voor alle gasten in Zutphen. Wij werken met verse ingrediënten zodat er zo min mogelijk voedingsstoffen verloren gaan. Waarom zou je in Zutphen een smoothiebar huren en niet bij onze concurrenten?? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • doorlopend bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Zutphen
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


Onmiddellijk een smoothiebar huren in Zutphen?

Ben je nieuwsgierig naar wat we voor jouw happening kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Zutphen? Vraag dan een offerte aan. naderhand zul je binnen 24 uur een offerte op maat van ons toegestuurd krijgen.We beloven een geweldig partij en gasten die nog lang zullen napraten over de geweldige smoothies.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen