Wil jij in Zwartewaterland iets unieks regelen? Het zou dan een klasse idee zijn om een mobiele smoothiebar voor jouw viering in te huren! Verras je bezoekers, bezoek of collega’s eens met een reuzelekker, heilzaam én goed drankje! gemakkelijk. Vertel ons jouw wensen en gezamenlijk gaan we op zoek naar een juiste bar voor jouw festival, beurs of festival in Zwartewaterland. Wij zorgen dat je bezoek hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een gezellige en leuke manier. Omdat onze barkeepers on the spot bezig zijn met de heerlijke smoothies, zullen veel publiek even halthouden om te kijken.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Zwartewaterland

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Zwartewaterland, onze mobiele smoothiebars zullen doorlopend een prima match met uw festiviteit zijn. Waarom dit steevast zo is? Onze barmeubels zijn namelijk zeer divers en we hebben een assortiment van meer dan 20 verschillende smoothiebars. Zo weet je zeker dat je de bar krijgt die precies goed is voor jouw belevenis. Onze bartenders kunnen ook prima werken op een bar die u zelf al ter beschikking heeft. Dat is geen probleem.
In overleg bepalen we gezamenlijk welke smoothies er op het menu komen. aansluitend maken onze barkeepers met veel werklust en hartstocht lekkere smoothies vol vitamine en mineralen voor alle bezoek in Zwartewaterland. Wij werken met verse ingrediënten zodat er zo min mogelijk voedingsstoffen verloren gaan. Maar waarom een smoothiebar in Zwartewaterland bij ons huren in plaats van ergens anders? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • steevast bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Zwartewaterland
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


In Zwartewaterland meteen een smoothiebar huren?

Ben je nieuwsgierig naar wat we voor jouw happening kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Zwartewaterland? Vraag dan een offerte aan. Wij sturen je dan binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel op maat.Bij ons ben je verzekerd van de beste prijs/kwaliteitsverhouding en onze liefde voor smoothies proef je terug.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen