[rank_math_breadcrumb]

Wil jij in Bellingwedde iets unieks initiëren? Het zou dan een klasse idee zijn om een mobiele smoothiebar voor jouw viering in te huren! Verras je bezoekers, gasten of collega’s eens met een lekker, heilzaam én mooi drankje! ongecompliceerd.collectief met jouw sparren we over de kansen en kiezen we het beste model voor jouw festijn, beurs of festival in Bellingwedde. Wij zorgen dat je bezoek hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een gezellige en leuke wijze. Omdat onze barkeepers on the spot bezig zijn met de heerlijke smoothies, zullen veel mensen even stoppen om te kijken.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Bellingwedde

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Bellingwedde, wij hebben onophoudelijk een smoothiebar die geheel aansluit op jouw wensen. Waarom dit onophoudelijk zo is? Onze barmeubels zijn namelijk zeer divers en we hebben een assortiment van meer dan 20 verschillende smoothiebars. Zo weet je zeker dat je de bar krijgt die precies goed is voor jouw belevenis. Indien je zelf al een bar beschikbaar hebt, dan kunnen wij hier ook prima mee werken.
In overleg bepalen we collectief welke smoothies er op het menu komen. Vervolgens bereiden onze bartenders met overgave en belangstelling de kleurrijke en gezonde drankjes voor alle aanwezigen. Wij werken met verse ingrediënten zodat er zo min mogelijk voedingsstoffen verloren gaan. Waarom zou je in Bellingwedde een smoothiebar huren en niet bij onze concurrenten?? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • steevast bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Bellingwedde
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


Onmiddellijk een smoothiebar huren in Bellingwedde?

Ben je nieuwsgierig naar wat we voor jouw happening kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Bellingwedde? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. aansluitend zul je binnen 24 uur een aanbod op maat van ons toegestuurd krijgen.We verzekeren een fantastisch partij en bezoek die nog lang zullen napraten over de geweldige smoothies.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen