[rank_math_breadcrumb]

Heb jij een happening in Hattem en wil je ook iets unieks hebben? Het zou dan een klasse idee zijn om een mobiele smoothiebar voor jouw partij in te huren! Verras je bezoekers, bezoek of collega’s eens met een lekker, gezond én schoon drankje! ongecompliceerd. Graag komen we erachter wat jouw wensen en eisen zijn en hierna gaan we zien wat het meest handig is voor jouw partij, beurs of manifestatie in Hattem. Wij zorgen dat je bezoek hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een gezellige en leuke wijze. Doordat onze gastvrije bartenders de smoothies voor de ogen van jouw bezoek klaarmaken, zal het op uw partij zeer populair zijn.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Hattem

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Hattem, wij hebben doorlopend een smoothiebar die prima aansluit op jouw wensen. Hoe dat kan? Omdat wij beschikken over ruim twintig verschillende barmeubels in diverse groottes en stijlen. Op die wijze weet je dus zeker dat er een bar is die absoluut niet zal mistaan op jouw partij in Hattem. Onze bartenders kunnen ook prima werken op een bar die u zelf al ter beschikking heeft. Dat is geen probleem.
Graag overleggen we gezamenlijk met jou welke smoothies we aan de bezoek serveren. Vervolgens bereiden onze bartenders met hartstocht en toewijding de kleurrijke en gezonde drankjes voor alle aanwezigen. Om zo weinig mogelijk voedingstoffen te verliezen, werken wij alleen met verse ingredienten. Waarom zou je in Hattem een smoothiebar huren en niet bij onze concurrenten?? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • onophoudelijk bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Hattem
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


Direct een smoothiebar huren in Hattem?

Ben je benieuwd naar wat we voor jouw gebeurtenis kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Hattem? Vraag dan een offerte aan. aansluitend zul je binnen 24 uur een offerte op maat van ons toegestuurd krijgen.Bij ons ben je verzekerd van de beste prijs/kwaliteitsverhouding en onze toewijding voor smoothies proef je terug.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen