[rank_math_breadcrumb]

Wil jij in Heerhugowaard iets unieks regelen? Kies er dan voor om een mobiele smoothiebar te huren op jouw locatie! Verras je bezoekers, gasten of collega’s eens met een smakelijk, gezond én goed drankje! makkelijk} om een mobiele smoothiebar te huren. Graag komen we erachter wat jouw wensen en eisen zijn en vervolgens gaan we zien wat het meest geschikt is voor jouw festijn, beurs of happening in Heerhugowaard. Op een leuke en entertainende wijze zorgen wij dat jouw gasten hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een zeer unieke methode. Omdat onze barkeepers on the spot bezig zijn met de heerlijke smoothies, zullen veel lieden even stoppen om te kijken.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Heerhugowaard

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Heerhugowaard, wij hebben steevast een smoothiebar die volledig aansluit op jouw wensen. Waarom dit steevast zo is? Onze barmeubels zijn namelijk zeer divers en we hebben een assortiment van meer dan 20 verschillende smoothiebars. Je weet daarom dat je steevast een goede aansluitende bar krijgt die volledig is voor jouw gebeurtenis. Onze bartenders kunnen ook prima werken op een bar die u zelf al ter beschikking heeft. Dat is geen probleem.
In overleg bepalen we samen welke smoothies er op het menu komen. nadien. Wij werken met verse ingrediënten zodat er zo min mogelijk voedingsstoffen verloren gaan. Maar waarom een smoothiebar in Heerhugowaard bij ons huren in plaats van ergens anders? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • steevast bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Heerhugowaard
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


Meteen een smoothiebar huren in Heerhugowaard?

Ben je nieuwsgierig naar wat we voor jouw belevenis kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Heerhugowaard? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij sturen je dan binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel op maat.We waarborgen een supergaaf festival en bezoek die nog lang zullen napraten over de geweldige smoothies.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen