Op zoek naar iets unieks voor jouw evenement in Heeze-Leende? Het zou dan een goed idee zijn om een mobiele smoothiebar voor jouw feestelijkheid in te huren! Verras je bezoekers, bezoek of collega’s eens met een aangenaam, heilzaam én schoon drankje! Een smoothiebar huren in Heeze-Leende is heel simpel.collectief met jouw sparren we over de kansen en kiezen we het beste concept voor jouw festival, beurs of manifestatie in Heeze-Leende. Wij zorgen dat je gasten hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een gezellige en leuke methode. Doordat onze gastvrije bartenders de smoothies voor de ogen van jouw gasten klaarmaken, trekt het onmiddellijk veel bekijks.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Heeze-Leende

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Heeze-Leende, wij hebben altijd een smoothiebar die prima aansluit op jouw wensen. Waarom dit altijd zo is? Omdat wij beschikken over ruim twintig verschillende barmeubels in diverse groottes en stijlen. Zo weet je zeker dat je de bar krijgt die precies goed is voor jouw gebeurtenis. Onze bartenders kunnen ook prima werken op een bar die u zelf al ter beschikking heeft. Dat is geen probleem.
Graag overleggen we gezamenlijk met jou welke smoothies we aan de gasten serveren. Vervolgens prepareren onze bartenders met drift en genegenheid de kleurrijke en gezonde drankjes voor alle aanwezigen. Om zo weinig mogelijk voedingstoffen te verliezen, werken wij alleen met verse ingredienten. Waarom zou je in Heeze-Leende een smoothiebar huren en niet bij onze concurrenten?? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • permanent bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Heeze-Leende
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


Direct een smoothiebar huren in Heeze-Leende?

Ben je benieuwd naar wat we voor jouw belevenis kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Heeze-Leende? Vraag dan een aanbod aan. Wij sturen je dan binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel op maat.We waarborgen een geweldig festiviteit en gasten die nog lang zullen napraten over de geweldige smoothies.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen