Heb jij een gebeurtenis in Hendrik-Ido-Ambacht en wil je ook iets unieks hebben? Een mobiele smoothiebar is dan helemaal wat voor jou! Verras je bezoekers, gasten of collega’s eens met een aangenaam, vitaal én goed drankje! Het is zeer simpel om een mobiele smoothiebar te huren. Graag komen we erachter wat jouw wensen en eisen zijn en vervolgens gaan we bekijken wat het meest geschikt is voor jouw festiviteit, beurs of festival in Hendrik-Ido-Ambacht. Wij zorgen dat je gasten hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een gezellige en leuke methode. Omdat onze barkeepers on the spot bezig zijn met de heerlijke smoothies, zal het op uw feest zeer populair zijn.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Hendrik-Ido-Ambacht

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Hendrik-Ido-Ambacht, onze mobiele smoothiebars zullen doorlopend een perfect match met uw feest zijn. Hoe dat kan? Onze barmeubels zijn namelijk zeer divers en we hebben een assortiment van meer dan 20 verschillende smoothiebars. Op die methode weet je dus zeker dat er een bar is die absoluut niet zal mistaan op jouw feest in Hendrik-Ido-Ambacht. En beschik je zelf al over een bar, dan kunnen wij onze blenders ook daar op installeren.
Graag overleggen we samen met jou welke smoothies we aan de gasten serveren. later. Wij werken met verse ingrediënten zodat er zo min mogelijk voedingsstoffen verloren gaan. Maar waarom een smoothiebar in Hendrik-Ido-Ambacht bij ons huren in plaats van ergens anders? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • onophoudelijk bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Hendrik-Ido-Ambacht
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


In Hendrik-Ido-Ambacht onmiddellijk een smoothiebar huren?

Ben je nieuwsgierig naar wat we voor jouw evenement kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Hendrik-Ido-Ambacht? Vraag dan een offerte aan. Vervolgens zul je binnen 24 uur een offerte op maat van ons toegestuurd krijgen.We garanderen een buitengewoon feest en gasten die nog lang zullen napraten over de geweldige smoothies.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen