Op zoek naar iets unieks voor jouw evenement in Krimpen aan den IJssel? Het zou dan een goed idee zijn om een mobiele smoothiebar voor jouw event in te huren! Verras je bezoekers, gasten of collega’s eens met een smakelijk, heilzaam én fraai drankje! Een smoothiebar huren in Krimpen aan den IJssel is heel makkelijk. Graag komen we erachter wat jouw wensen en eisen zijn en nadien gaan we zien wat het meest geschikt is voor jouw festiviteit, beurs of manifestatie in Krimpen aan den IJssel. Wij zorgen dat je bezoek hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een gezellige en leuke manier. Doordat onze gastvrije bartenders de smoothies voor de ogen van jouw bezoek klaarmaken, trekt het meteen veel bekijks.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Krimpen aan den IJssel

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Krimpen aan den IJssel, wij hebben altijd een smoothiebar die volledig aansluit op jouw wensen. Hoe dat kan? Omdat wij beschikken over ruim twintig verschillende barmeubels in diverse groottes en stijlen. Zo weet je zeker dat je de bar krijgt die precies goed is voor jouw gebeurtenis. En beschik je zelf al over een bar, dan kunnen wij onze blenders ook daar op installeren.
Graag overleggen we gezamenlijk met jou welke smoothies we aan de bezoek serveren. nadien. Om zo weinig mogelijk voedingstoffen te verliezen, werken wij alleen met verse ingredienten. Maar waarom een smoothiebar in Krimpen aan den IJssel bij ons huren in plaats van ergens anders? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • onophoudelijk bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Krimpen aan den IJssel
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


In Krimpen aan den IJssel onmiddellijk een smoothiebar huren?

Ben je benieuwd naar wat we voor jouw evenement kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Krimpen aan den IJssel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. nadien zul je binnen 24 uur een offerte op maat van ons toegestuurd krijgen.Bij ons ben je verzekerd van de beste prijs/kwaliteitsverhouding en onze toewijding voor smoothies proef je terug.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen