Wil jij in Montfoort iets unieks organiseren? Het zou dan een klasse idee zijn om een mobiele smoothiebar voor jouw festiviteit in te huren! Verras je bezoekers, gasten of collega’s eens met een smakelijk, gezond én fraai drankje! Het huren van een mobiele smoothiebar is zeer gemakkelijk. Vertel ons jouw wensen en samen gaan we op zoek naar een geschikte bar voor jouw festijn, beurs of festival in Montfoort. Wij zorgen dat je bezoek hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een gezellige en leuke manier. Omdat onze barkeepers on the spot bezig zijn met de heerlijke smoothies, zal het op uw partij zeer populair zijn.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Montfoort

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Montfoort, wij hebben onophoudelijk een smoothiebar die uitstekend aansluit op jouw wensen. Waarom is dit zo? Onze barmeubels zijn namelijk zeer divers en we hebben een assortiment van meer dan 20 verschillende smoothiebars. Op die manier weet je dus zeker dat er een bar is die absoluut niet zal mistaan op jouw partij in Montfoort. En beschik je zelf al over een bar, dan kunnen wij onze blenders ook daar op installeren.
In overleg bepalen we samen welke smoothies er op het menu komen. Vervolgens prepareren onze bartenders met hartstocht en belangstelling de kleurrijke en gezonde drankjes voor alle aanwezigen. Wij werken met verse ingrediënten zodat er zo min mogelijk voedingsstoffen verloren gaan. Waarom zou je in Montfoort een smoothiebar huren en niet bij onze concurrenten?? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • onophoudelijk bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Montfoort
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


In Montfoort onmiddellijk een smoothiebar huren?

Ben je benieuwd naar wat we voor jouw evenement kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Montfoort? Vraag dan een offerte aan. Vervolgens zul je binnen 24 uur een offerte op maat van ons toegestuurd krijgen.Bij ons ben je verzekerd van de beste prijs/kwaliteitsverhouding en onze belangstelling voor smoothies proef je terug.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen