[rank_math_breadcrumb]

Op zoek naar iets unieks voor jouw belevenis in Noordoostpolder? Het zou dan een goed idee zijn om een mobiele smoothiebar voor jouw feest in te huren! Verras je bezoekers, gasten of collega’s eens met een reuzelekker, gezond én schoon drankje! Een smoothiebar huren in Noordoostpolder is heel simpel.collectief met jouw sparren we over de mogelijkheden en selecteren we het beste concept voor jouw festiviteit, beurs of happening in Noordoostpolder. Op een leuke en entertainende methode zorgen wij dat jouw gasten hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een zeer unieke methode. Doordat onze gastvrije bartenders de smoothies voor de ogen van jouw gasten klaarmaken, zullen veel lieden komen kijken.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Noordoostpolder

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Noordoostpolder, wij hebben onophoudelijk een smoothiebar die prima aansluit op jouw wensen. Waarom is dit zo? Onze barmeubels zijn namelijk zeer divers en we hebben een assortiment van meer dan 20 verschillende smoothiebars. Je weet daarom dat je onophoudelijk een goede aansluitende bar krijgt die prima is voor jouw gebeurtenis. Indien je zelf al een bar beschikbaar hebt, dan kunnen wij hier ook prima mee werken.
Graag overleggen we gezamenlijk met jou welke smoothies we aan de gasten serveren. later maken onze barkeepers met veel daadkracht en hartstocht lekkere smoothies vol vitamine en mineralen voor alle gasten in Noordoostpolder. Wij werken met verse ingrediënten zodat er zo min mogelijk voedingsstoffen verloren gaan. Maar waarom een smoothiebar in Noordoostpolder bij ons huren in plaats van ergens anders? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • steevast bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Noordoostpolder
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


In Noordoostpolder onmiddellijk een smoothiebar huren?

Ben je nieuwsgierig naar wat we voor jouw belevenis kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Noordoostpolder? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij sturen je dan binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel op maat.Bij ons ben je verzekerd van de beste prijs/kwaliteitsverhouding en onze liefde voor smoothies proef je terug.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen