[rank_math_breadcrumb]

Op zoek naar iets unieks voor jouw evenement in Tynaarlo? Een mobiele smoothiebar is dan totaal wat voor jou! Verras je bezoekers, gasten of collega’s eens met een reuzelekker, heilzaam én goed drankje! Het is zeer ongekunsteld om een mobiele smoothiebar te huren. Graag komen we erachter wat jouw wensen en eisen zijn en later gaan we zien wat het meest geschikt is voor jouw festival, beurs of belevenis in Tynaarlo. Wij zorgen dat je gasten hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een gezellige en leuke manier. Doordat onze gastvrije bartenders de smoothies voor de ogen van jouw gasten klaarmaken, zullen veel publiek komen kijken.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Tynaarlo

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Tynaarlo, wij hebben altijd een smoothiebar die uitstekend aansluit op jouw wensen. Waarom dit altijd zo is? Onze barmeubels zijn namelijk zeer divers en we hebben een assortiment van meer dan 20 verschillende smoothiebars. Zo weet je zeker dat je de bar krijgt die precies goed is voor jouw belevenis. Indien je zelf al een bar beschikbaar hebt, dan kunnen wij hier ook prima mee werken.
Graag overleggen we collectief met jou welke smoothies we aan de gasten serveren. Vervolgens bereiden onze bartenders met passie en toewijding de kleurrijke en gezonde drankjes voor alle aanwezigen. Wij werken met verse ingrediënten zodat er zo min mogelijk voedingsstoffen verloren gaan. Maar waarom een smoothiebar in Tynaarlo bij ons huren in plaats van ergens anders? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • Altijd bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Tynaarlo
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


In Tynaarlo onmiddellijk een smoothiebar huren?

Ben je benieuwd naar wat we voor jouw belevenis kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Tynaarlo? Vraag dan een offerte aan. nadien zul je binnen 24 uur een offerte op maat van ons toegestuurd krijgen.Bij ons ben je verzekerd van de beste prijs/kwaliteitsverhouding en onze toewijding voor smoothies proef je terug.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen