Op zoek naar iets unieks voor jouw belevenis in Utrechtse Heuvelrug? Een mobiele smoothiebar is dan helemaal wat voor jou! Verras je bezoekers, gasten of collega’s eens met een reuzelekker, gezond én prachtig drankje! makkelijk} om een mobiele smoothiebar te huren.Samen met jouw sparren we over de kansen en kiezen we het beste model voor jouw partij, beurs of evenement in Utrechtse Heuvelrug. Wij zorgen dat je bezoek hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een gezellige en leuke methode. Doordat onze gastvrije bartenders de smoothies voor de ogen van jouw bezoek klaarmaken, trekt het meteen veel bekijks.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Utrechtse Heuvelrug

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Utrechtse Heuvelrug, onze mobiele smoothiebars zullen permanent een perfect match met uw feest zijn. Waarom dit onophoudelijk zo is? Omdat wij beschikken over ruim twintig verschillende barmeubels in diverse groottes en stijlen. Je weet daarom dat je onophoudelijk een goede aansluitende bar krijgt die perfect is voor jouw belevenis. Onze bartenders kunnen ook prima werken op een bar die u zelf al ter beschikking heeft. Dat is geen probleem.
Graag overleggen we gezamenlijk met jou welke smoothies we aan de bezoek serveren. hierna. Om zo weinig mogelijk voedingstoffen te verliezen, werken wij alleen met verse ingredienten. Waarom zou je in Utrechtse Heuvelrug een smoothiebar huren en niet bij onze concurrenten?? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • Altijd bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Utrechtse Heuvelrug
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


Meteen een smoothiebar huren in Utrechtse Heuvelrug?

Ben je benieuwd naar wat we voor jouw belevenis kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Utrechtse Heuvelrug? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. nadien zul je binnen 24 uur een offerte op maat van ons toegestuurd krijgen.Bij ons ben je verzekerd van de beste prijs/kwaliteitsverhouding en onze genegenheid voor smoothies proef je terug.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen