[rank_math_breadcrumb]

Wil jij in Wijk bij Duurstede iets unieks organiseren? Het zou dan een klasse idee zijn om een mobiele smoothiebar voor jouw festiviteit in te huren! Verras je bezoekers, bezoek of collega’s eens met een reuzelekker, gezond én prachtig drankje! makkelijk} om een mobiele smoothiebar te huren. Graag komen we erachter wat jouw wensen en eisen zijn en later gaan we bekijken wat het meest passend is voor jouw feest, beurs of belevenis in Wijk bij Duurstede. Wij zorgen dat je gasten hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een gezellige en leuke wijze. Doordat onze gastvrije bartenders de smoothies voor de ogen van jouw gasten klaarmaken, trekt het onmiddellijk veel bekijks.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Wijk bij Duurstede

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Wijk bij Duurstede, wij hebben onophoudelijk een smoothiebar die volledig aansluit op jouw wensen. Waarom dit onophoudelijk zo is? Omdat wij beschikken over ruim twintig verschillende barmeubels in diverse groottes en stijlen. Je weet daarom dat je onophoudelijk een goede aansluitende bar krijgt die volledig is voor jouw gebeurtenis. En beschik je zelf al over een bar, dan kunnen wij onze blenders ook daar op installeren.
In overleg bepalen we samen welke smoothies er op het menu komen. hierna. Om zo weinig mogelijk voedingstoffen te verliezen, werken wij alleen met verse ingredienten. Waarom zou je in Wijk bij Duurstede een smoothiebar huren en niet bij onze concurrenten?? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • onophoudelijk bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Wijk bij Duurstede
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


Meteen een smoothiebar huren in Wijk bij Duurstede?

Ben je nieuwsgierig naar wat we voor jouw evenement kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Wijk bij Duurstede? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zenden je dan binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel op maat.Bij ons ben je verzekerd van de beste prijs/kwaliteitsverhouding en onze toewijding voor smoothies proef je terug.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen