[rank_math_breadcrumb]

Op zoek naar iets unieks voor jouw gebeurtenis in Zevenaar? Kies er dan voor om een mobiele smoothiebar te huren op jouw plaats! Verras je bezoekers, bezoek of collega’s eens met een reuzelekker, heilzaam én prachtig drankje! Het is zeer ongekunsteld om een mobiele smoothiebar te huren.Samen met jouw sparren we over de kansen en selecteren we het beste concept voor jouw partij, beurs of happening in Zevenaar. Wij zorgen dat je bezoek hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een gezellige en leuke methode. Doordat onze gastvrije bartenders de smoothies voor de ogen van jouw bezoek klaarmaken, zullen veel mensen komen kijken.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Zevenaar

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Zevenaar, onze mobiele smoothiebars zullen doorlopend een volledig match met uw festival zijn. Waarom dit altijd zo is? Onze barmeubels zijn namelijk zeer divers en we hebben een assortiment van meer dan 20 verschillende smoothiebars. Zo weet je zeker dat je de bar krijgt die precies goed is voor jouw happening. Indien je zelf al een bar beschikbaar hebt, dan kunnen wij hier ook prima mee werken.
In overleg bepalen we samen welke smoothies er op het menu komen. Vervolgens prepareren onze bartenders met hartstocht en toewijding de kleurrijke en gezonde drankjes voor alle aanwezigen. Om zo weinig mogelijk voedingstoffen te verliezen, werken wij alleen met verse ingredienten. Maar waarom een smoothiebar in Zevenaar bij ons huren in plaats van ergens anders? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • onophoudelijk bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Zevenaar
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


In Zevenaar onmiddellijk een smoothiebar huren?

Ben je nieuwsgierig naar wat we voor jouw belevenis kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Zevenaar? Vraag dan een offerte aan. Wij sturen je dan binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel op maat.We verzekeren een geweldig festival en bezoek die nog lang zullen napraten over de geweldige smoothies.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen